Se & Uppleva | Golf

Röstånga med omnejd bjuder på en mängd upplevelser för både kropp och själ. Upplev Söderåsens storslagna natur - till fots, till cykel eller till häst. Kulturutbudet är stort och det finns även ett flertal golfbanor i närheten. Här listar vi ett urval av alla aktiviteter som finns. Fullständig information hittar du hos Turistbyrån 150 m från Röstånga Gästgivaregård.Ljungbyheds Golfklubb

Vi arrangerar golfweekends i samarbete med Ljungbyheds GK, en golfbana med anor från 1930-talet som andas historia och är belägen i naturskön miljö vid Söderåsens fot. Banan är en 18 håls parkbana som är både utmanande och förlåtande. Besök gärna Ljungbyheds GK's hemsida.

Andra näraliggande golfklubbar

Perstorps Golfklubb - En charmfull blandning mellan skogs- och parkbana. Lätt kuperad.
Söderåsens Golfklubb - Skogs- och parkbana med blandad terräng.
Lydinge Golfklubb - En bana för spelare med höga krav på tillgänglighet och kvalitet.
Bosjökloster Golfklubb - En öppen parkbana med bra greener och en härlig utsikt över Ringsjön.

Här når Du oss!

Adress: Marieholmsvägen 2, 268 68 Röstånga
Email: info@rostangagastgivaregard.se
Telefon: +46 435 917 80
Fax: +46 435 917 87

Lunch serveras mellan kl 11.30 och 15.00. Från 1 mars har vi öppet tisdag - söndag. Välkommen att ringa oss för exakta öppettider och bordsbokning.


Aktuellt Just nu

Hos oss firar ni årets alla högtider, stora som små. Vi erbjuder alltid specialkomponerade menyer för alla tillfällen. Även weekend-erbjudanden!

Twittra | DelaVår ambition är att Röstånga Gästgivaregård ska vara det självklara valet när du vill äta gott, bjuda till bröllop och fest, bo bekvämt, njuta av en söndagsmiddag med familjen eller ordna företagsaktiviteter.