Navigera på sidan här Dölj navigeringen

Julbordsweekend | från 1150 kr

Innan ni sätter er till bords bjuder vi på glögg/kaffe och hembakade pepparkakor. Sitt ner i baren, strosa runt i Per Gummesons Sal och titta på hans fantastiska konstverk eller mys framför brasan. Därefter är det dags för Julbord! Låt oss fresta med läckerheter som gästgiveriets egna sillinläggningar, skinka, rostbiff, kalkon, hemrullade köttbullar, prinskorv, Janssons Frestelse och lutfisk. Njut av dessertbordet som är fyllt med ris à la Malta, marängsuisse, crème caramel och mycket mer... Till sist en kopp kaffe eller glögg och gottebordet som bjuder på frukt, hembakade julkakor, nötter, hemlagad knäck m m.

På lördagarna är det dans på gästgivaregården till bandet Lasse och Laila.

Gäller följande lördagar: 26/11, 3/12, 10/12, 17/12

Övernattning och stor frukostbuffé ingår.

Priser/pers

Rum i Kategori 3: 1150 kr

Rum i Kategori 2: 1250 kr

Rum i Kategori 1: 1350 kr

Enkelrum: 1400 kr

Tillägg för hund: 100 kr

Boka

Fira julhelgen hos oss | från 2000 kr

Upplev en riktig traditionsenlig jul och låt oss stå för julmaten, granen, glöggen och julpyntet. På juldagen bjuder vi våra gäster på ett besök på Billinge Krukmakeri.

Lillejulafton 23/12

18.00 Samling och välkomstskål i salongen
18.15 Middag bestående av Laxrullad med räkor i pepparrotsgrädde, Helstekt fläskfilé med hemlagad béarnaisesås, Crème caramel och kaffe på maten
20.30 Glögg och pepparkakor i salongen

Julafton 24/12

07.00 - 10.00 Frukost i matsalen
Förmiddagskaffe med kakor finns i foajén
12.00 Jullunch - Lutfisk, julskinka, julgröt, "dopp i grytan". Kaffet avnjuter ni i hotellobbyn.
15.00 Kaffe och julkakor för anländande gäster under eftermiddagen
18.00 Stort skånskt julbord, kaffe eller glögg och julgodis

Juldagen 25/12

05.30 Kaffe och vetebröd för julottebesökare i foajén
08.00 - 10.00 Frukost i matsalen
Förmiddagskaffe med kakor finns i foajén
12.00 Julbord med gottebord samt kaffe eller glögg
14.00 Vi bjuder er på ett besök hos Billinge Krukmakeri
15.00 Eftermiddagskaffe med kakor i foajén
18.00 Middag som inleds med Paté med cumberlandsås, därefter Mornaysauce gratinerad rödtungsfilé på spenatbädd som serveras med pommes duchesse. Avslutningsvis Hjortronparfait med varm hjortronsylt och kaffe på maten.
Fruktbord finns framdukat senare på kvällen

Annandagen 26/12

08.00 - 10.00 Frukost i matsalen
Förmiddagskaffe med kakor finns i foajén
12.00 Tvårätters lunch samt kaffe

Helpensionsvistelse 23/12 - 26/12

4 500 kr i 2-personersrum/pers (Kat 3)

5 300 kr i enkelrum/pers (Kat 3)

4 800 kr/pers (Kat 2)

5 100 kr/pers (Kat 1)

Tillägg för hund: 100 kr

Helpensionsvistelse enstaka dygn

2 900 kr/pers vid ankomst på julafton (Kat 2)

2 300 kr/pers vid ankomst övriga juldagar (Kat 2)

3 000 kr/pers vid ankomst på julafton (Kat 1)

2 400 kr/pers vid ankomst övriga juldagar (Kat 1)

3 050 kr/pers enkelrum vid ankomst på julafton

2 050 kr/pers enkelrum vid ankomst övriga juldagar

2 000 kr/pers/dygn, två nätter (Kat 3)

2 100 kr/pers/dygn, två nätter (Kat 2)

2 200 kr/pers/dygn, två nätter (Kat 1)

Tillägg för hund: 100 kr

Boka

Här når Du oss!

Adress: Marieholmsvägen 2, 268 68 Röstånga
Email: info@rostangagastgivaregard.se
Telefon: +46 435 917 80
Fax: +46 435 917 87

Lunch serveras mellan kl 11.30 och 15.00


Aktuellt Just nu

Hos oss firar ni vårens och sommarens alla högtider. Vi erbjuder alltid specialkomponerade menyer för alla tillfällen. Även weekend-erbjudanden!

Vi har öppet både dagtid och kvällstid. Kontakta oss på telefon eller mail för exakta öppettider. Vi har stängt på måndagar förutom vid förbokning av större sällskap. Välkomna!

Twittra | Dela



Vår ambition är att Röstånga Gästgivaregård ska vara det självklara valet när du vill äta gott, bjuda till bröllop och fest, bo bekvämt, njuta av en söndagsmiddag med familjen eller ordna företagsaktiviteter.