Navigera på sidan här Dölj navigeringen

Julbordsweekend | från 1150 kr

Innan ni sätter er till bords bjuder vi på glögg/kaffe och hembakade pepparkakor. Sitt ner i baren, strosa runt i Per Gummesons Sal och titta på hans fantastiska konstverk eller mys framför brasan. Därefter är det dags för Julbord! Låt oss fresta med läckerheter som gästgiveriets egna sillinläggningar, skinka, rostbiff, kalkon, hemrullade köttbullar, prinskorv, Janssons Frestelse och lutfisk. Njut av dessertbordet som är fyllt med ris à la Malta, marängsuisse, crème caramel och mycket mer... Till sist en kopp kaffe eller glögg och gottebordet som bjuder på frukt, hembakade julkakor, nötter, hemlagad knäck m m.

På lördagarna är det dans på gästgivaregården till bandet Lasse och Laila.

Gäller följande lördagar: 2/12, 9/12, 16/12

Övernattning och stor frukostbuffé ingår.

Priser/pers

Rum i Kategori 3: 1150 kr

Rum i Kategori 2: 1250 kr

Rum i Kategori 1: 1350 kr

Enkelrum: 1400 kr

Tillägg för hund: 100 kr

Boka

Här når Du oss!

Adress: Marieholmsvägen 2, 268 68 Röstånga
Email: info@rostangagastgivaregard.se
Telefon: +46 435 917 80
Fax: +46 435 917 87

Lunch serveras mellan kl 11.30 och 15.00


Aktuellt Just nu

Hos oss firar ni årets alla högtider, stora som små. Vi erbjuder alltid specialkomponerade menyer för alla tillfällen. Även weekend-erbjudanden!

Vi har öppet både dagtid och kvällstid. Kontakta oss på telefon eller mail för exakta öppettider. Vi har stängt på måndagar förutom vid förbokning av större sällskap. Välkomna!

Twittra | DelaVår ambition är att Röstånga Gästgivaregård ska vara det självklara valet när du vill äta gott, bjuda till bröllop och fest, bo bekvämt, njuta av en söndagsmiddag med familjen eller ordna företagsaktiviteter.