Konsert vid Odensjön i augusti | 500 kr

"Kultur i Natur på Odensjön i Röstånga, musikaliska stämningskvällar i skymning"

I augusti varje år arrangerar Röstånga Turist- och Hembygdsförening konserter vid den vackra och sägenomspunna Odensjön. Våra mest folkkära artister samlas under tre augustikvällar i Röstånga och uppträder från en flotte mitt på Odensjön, vackert upplyst av marschaller. Njut av en fantastisk musikupplevelse för både kropp och själ.

I priset ingår konsertbiljett och picnic-korg med kaffe och hembakade kakor. Obs! Paketet gäller endast för konferenser i samband med logi.

Konsertdatum: Torsdag 17 augusti, fredag 18 augusti och lördag 19 augusti. För information om konserten och årets artister, besök Röstånga Turist- och Hembygdsförenings hemsida.

Här når Du oss!

Adress: Marieholmsvägen 2, 268 68 Röstånga
Email: info@rostangagastgivaregard.se
Telefon: +46 435 917 80
Fax: +46 435 917 87

Lunch serveras mellan kl 11.30 och 15.00. Från 1 mars har vi öppet tisdag - söndag. Välkommen att ringa oss för exakta öppettider och bordsbokning.


Aktuellt Just nu

Hos oss firar ni årets alla högtider, stora som små. Vi erbjuder alltid specialkomponerade menyer för alla tillfällen. Även weekend-erbjudanden!

Twittra | DelaVår ambition är att Röstånga Gästgivaregård ska vara det självklara valet när du vill äta gott, bjuda till bröllop och fest, bo bekvämt, njuta av en söndagsmiddag med familjen eller ordna företagsaktiviteter.